28 January 2010

Jumpa di Karnival Karangkraf



Hari yang ditunggu-tunggu tiba gak esok... mesti ramai yang tak sabar nak borong buku2 keluaran Alaf21. Termasuklah saya sendiri. Memang plan nak tambah koleksi karya teman2 novelis lain & nak gak jumpa kenalan2 yg selalu join fb.

Saya ada sediakan penanda buku kepada sesiapa yang mendapatkan karya Ayu Emelda. Terima kasih atas sokongan dan komen2 ikhlas yang diberikan selama ini.




3 comments:

Faratira Aimiza said...

Salam, Kak.

Saya pun nak menambah koleksi novel. Saya akan datang hari Sabtu ni. Akak ada, kan? Saya nak beli novel terbaru akak, Cinta Kepala Batu.

Novel Kasih Dania saya dah beli. Best sangat-sangat. Saya suka novel akak. Semoga akak akan terus dapat ilham untuk tulis novel best.

Sal said...

salam, akak kalo dah bli novel tu sblm ni xdpt free penanda buku?hihi...-SALMIA-

peace_bbj88 said...

kak...saya maseh mencari buku n ie..tolong saya...saya dok kt jengka,pahang...susah sangat...nk kak buku nie...cmner saya nk dapatkan???pleezzz kak....