10 February 2012

Terima kasih ....


TERIMA KASIH kepada para pembaca yg sudi dapatkan MAHAR SETULUS HATI (Aduhai Isteri). Kepada yg berminat untuk mendapatkan MSH dan masih tercari2, boleh dapatkan secara terus drpd AE (ada cenderahati istimewa menanti :D )...


♥ Ayu Emelda ♥

5 comments:

Yierda Badrishah said...

dah beli dan baca buku ni. Best sangat. sesuai untuk isteri-siteri yang sentiasa leka dengan tanggungjawabnya. Suka buat koleksi. Asalnya nak pulangkan sebab ada 6 muka surat yang tiada printing (kosong), tapi sebab dah sign autograf semasa Karnival Karangkraf bulan lepas, tak jadilah nak tukar lain...biarlah. Thanks...

Fatinnadiah said...

alaaaa..kenapa x ckp awal2..? org dh beli dah kat kedai buku. kalau tau dpt hadiah misteri,mesti beli dari akak..alaaa...melepas lak

Fatinnadiah said...

best novel ni..kecekalan hati seorang suami dalam mendidik isteri.namun ada kekhilafan suami dalam mendidik isteri

Miss Zee said...

saya dah dapatkan novel ini masa Pesta Buku di Unimas semalam. alhamdulillah, saya dah habis baca petang tadi. Tahniah Kak Ayu! best sangat novel ni, banyak kata-kata motivasi yang saya akan apply dalam hidup tentang kesabaran. sampai nangis2 baca, macam saya lak yang jadi Harlina.

Lady^bid said...

Susahnya nak carik kat jb buku ni